Het bedrijf About Work & Flow begeleidt mensen, in opdracht van bedrijven en particulieren, in hun persoonlijk leiderschap om zelf verantwoordelijk te zijn voor hun eigen leven en loopbaan met als doel om optimaal te kunnen functioneren. About Work & Flow biedt coaching en advies op het gebied van Career Coaching en Human Consultancy.

About Work & Flow onderscheidt zich door jarenlange management ervaring bij complexe bedrijven te combineren met zeer goede coaching- en adviesvaardigheden. Kenmerkend voor de werkwijze van About Work & Flow zijn resultaatgerichtheid en het losmaken van positieve energie waardoor beweging ontstaat.

Het bedrijf About Work & Flow is opgericht door Pauline Geldhof. Ze is in 1962 geboren in Rotterdam, waar ze ook Commerciële Economie studeerde. Pauline Geldhof heeft meer dan 26 jaar gewerkt bij grote bedrijven zoals Unilever en KPN, waarvan ze ruim 20 jaar management posities bekleedde in verschillende klant- en marktomgevingen, de laatste jaren op hoog niveau. Ze heeft ervaring met snel veranderende omgevingen en heeft diverse reorganisaties begeleid.

Pauline Geldhof heeft altijd de mens en het resultaat met elkaar verbonden. Zij gelooft dat medewerkers met een hoge betrokkenheid bij hun werk en het bedrijf de basis vormen voor een hoge klanttevredenheid en een uitstekend bedrijfsresultaat, zowel op de korte als ook op de lange termijn.

Het coachen en begeleiden van mensen was altijd al een belangrijk onderdeel van haar managementstijl en eind 2009 besloot Pauline Geldhof zich hier nog meer in te ontwikkelen om vervolgens haar eigen bedrijf About Work & Flow op te richten. Het logo van het bedrijf weerspiegelt het karakter van het bedrijf.
Lees meer over het logo….