Human Consultancy is een term bedacht door About Work & Flow. Wat hiermee bedoeld wordt zijn projectmatige adviestrajecten die als gemeenschappelijk doel hebben het beter functioneren van mensen op hun werk. De mens is immers het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Maar dit kapitaal wordt helaas niet altijd ten volle benut. Terwijl gemotiveerde medewerkers juist een cruciale rol spelen bij het behalen van de uitdagende doelstellingen van iedere onderneming.

Weten werkgevers hoe tevreden en/of betrokken hun medewerkers zijn? En wat de factoren zijn die dat beïnvloeden? Hoe maak je medewerkers effectiever en meer betrokken bij je bedrijf? Hoe verloopt de onderlinge samenwerking tussen medewerkers en medewerkers en managers in de onderneming? Is er aandacht voor arbeidsvreugde in het bedrijf? Er zijn bijvoorbeeld verschillende bronnen van arbeidsvreugde. Hoe scoort jouw bedrijf hierop?

About Work & Flow wil graag in gesprek gaan over deze onderwerpen en bedrijven hierin ondersteuning verlenen. Dit kan door onderzoek, individuele en/of groepscoaching, hulp bij implementatie van verbeteracties etc. Ook interim management behoort tot de mogelijkheden. Doel is hier weer het beste halen uit jezelf, je team en je onderneming!

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie over Human Consultancy. We maken graag kennis met je.Andere diensten van About Work & Flow

Loopbaanadvies

Personal Coaching

Outplacement